За нас

Уникалното съчетание на топлото море и златистите пясъчни плажове с прохладата на горите на природен парк Странджа ни правят  място за незабравима почивка. направете бягство от градската скука тук, при нас 

img

Просторните  помещения в изискан стил с нежни тонове и прекрасната градина го определят като хотел за семеен отдих. Хотелските стаи предлагат възможности за настаняване и на семейства с две деца. Разполагат със сателитна телевизия и телефон.Чувството за комфорт се подсилва от  зеленината в градината  около басейна.    Хотелът е изцяло обновен през 2017 г. и разполага с всичко необходимо за осигуряване на активна и пълноценна почивка.                                                                    Безплатни услуги: 24-часова рецепция,  информация,  събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, плащане по сметка стая, открит басейн /неотопляем/, детски басейн- интегриран в основния.

img

Бюфет-ресторант с тераса, бар при басейна, бар за напитки в ресторанта, безплатен  Wi-Fi -  в общите части и помещения- фоайе, басейн,етаж. Кабелна телевизия в хотелските стаи.

img

Основният ресторант, разполага  със  150 места и предлага изхранване ALL INCLUSIVE. Разнообразният бюфет, включва салати, предястия, супи, основни ястия и десерти по подбрани рецепти, които ще задоволят всеки вкус. Напитките се предлагат на бар-басейн и бар в основния ресторант. 

img

Допълнително се заплащат специалните напитки по меню, коктейли, вносен алкохол, чипс, ядки. Предлагат се още услуги, като  Рент А Кар, Екскурзии, Конна езда, Гмуркане

Разположен на 150 м. от морски бряг и в близост до живописния залив , хотел Ориос носи името на древния град, който е съществувал от епохата на траките.

Хотелът предлага на своите клиенти уникалното съчетание на плаж, море и чиста природа.

Непосредствената близост до пясъка и морето, превръщат хотел ОРИОС в идеално място за една спокойна и слънчева почивка.

Хотелът представлява 5-етажна сграда с 1 асансьор и 90 уютни климатизирани помещения. Хотелът е разположен на около 550 метра от градския център.

Разполага с бюфет-ресторант и тераса около басейна, бар-басейн и външен басейн.

Предлага All Inclusive формула за изхранване. Последно обновяване на хотела е през 2017 година.

Orios
Хотел Ориос се намира в  древния български град Приморско, изцяло разположен върху екологично чисти защитени територии и природни резервати, в близост до Станджа планина Вълшебната атмосфера, съчетаваща ласките на морето и слънчевите лъчи, спокойствието на залива и красивите панорамни гледки, прохладата на гората и природната екзотика на плажните дюни, всичко това предлага хотел Ориос - на един поглед разстояние от морето, наред с многото живописни заливи, скали и пясъчни дюни. Отстои на 55 км. от летище Бургас и на 430км. от София.  В района има широки плажни ивици с фин златист пясък. Предлага неповторими  условия за любителите на сърфа, риболова.Хотелският комплекс е създаден изцяло в модерен стил, с внимание към функционалността и удобството.

Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция